Bye bye Holland, hello America!
Daar gaan we dan! De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest met inpakken, wat eigenlijk best meeviel! Twee koffers die allebei 22,8 kg wegen, dat noem ik toch wel een prestatie! Dan nog drie grote handtassen en een laptoptas. Als ik in mijn eentje naar Amerika zou zijn gegaan, zou ik echt niet weten hoe ik dit had moeten doen! Het grote verschil met andere vakanties is dat niemand tegen mij zei: ‘Julia, je hebt veeeeeeel te veel ingepakt, je gaat maar een weekje weg'. Aangezien ik een jaar wegga, heb ik een mooi excuus om lekker veel mee te nemen.
Ik zit nu in het vliegtuig, dus heb niet heel veel te doen. Daarom ben ik alvast begonnen aan mijn blog. Nou ja, eigenlijk heb ik wel veel te doen. We hebben een eigen tv-scherm, dus ik heb een hele film-bibliotheek te bekijken. Ik ben begonnen met The Joneses, echt een aanrader. Nu kijk ik Inglourious Basterds, maar aangezien ik die al een paar keer gezien heb, kan ik ook wel tegelijk mijn blog schrijven haha.
Het afscheid vanochtend (om 06.30!) viel eigenlijk best mee. Mijn vader bleef er erg koel onder, maar dat zal wel niet helemaal waar zijn (toch, pap?). Anna, Gaby, Bianca en Xandra kwamen mij uitzwaaien, echt super lief! Dat viel eigenlijk allemaal ook wel mee, maar dat is waarschijnlijk omdat we het allemaal nog niet echt beseften. Ik niet in ieder geval. We hielden het op dat moment allemaal droog. Toen ik na de douane de brieven ging lezen die zij voor mij hadden geschreven, hield ik het niet meer droog. Het waren super lieve brieven met allemaal grappige herinneringen en een fotolijstje met twee leuke foto's. Die komt natuurlijk in mijn nieuwe room prominent boven mijn bed te hangen.
Dit is alvast een begin van mijn blog. Ik ga nu weer verder met Inglourious Basterds kijken (ik word echt agressief van kolonel Hans Landa, maar zeker niet van sexy Brad Pitt!) en daarna heb ik nog een course catalog van 250 pagina's te lezen.
(vijf uur later)
Als we eindelijk geïnstalleerd zijn in het hotel na een grappige taxi-rit met een hele leuke chauffeur, besluiten we om te gaan winkelen in Soho, zoals jullie weten mijn favoriete bezigheid! Gelijk wordt er een mega Hollister gespot, te groot gewoon, aangezien we elkaar de hele tijd kwijt raakten. En de All Stars zijn hier 24 euro, echt niet normaal! En dan zeggen mensen dat ik in Nederland moet blijven wonen! Alleen al voor de All Stars zou ik emigreren haha.
Na een tijdje begon die jetlag er behoorlijk in te hakken en besloten we te gaan eten in een hele leuke tent in Soho. We zijn daar maar heel kort gebleven, aangezien Emma, die natuurlijk nog erg jong is, het niet langer meer trok.
Het is bij ons nu half tien, bij jullie half vier, wat betekent dat ik al 22,5 uur op ben! Daarom ga ik nu maar even lekker slapen en morgen naar het Gossip Girl-gedeelte van New York: Fifth avenue en Central Park.
Lots of love,
Julia
Juul! Dat klinkt echt super! Echt heerlijk om je eerste verhaal te lezen. Veel plezier in het Gossipgirl-deel, daar zul je je wel thuis voelen! haha! Dikke kus
Juul! Ik wist helemaal niet dat je zo goed kon schrijven! Misschien komt het doordat je jarenlang met een Schrijver bent omgegaan (hèhè) maar wat een leuke eerste blog!
Veel plezier in het Gossipgirl-gedeelte, GossipgirlJulia :)
xoxo
En dan zeg jij dat je niet goed bent in schrijven, dat komt echt wel goed met die blog van je hoor! Geniet er van snoepie!
Kus
Ik mis je nu al!
Ik denk dat Monique de eerste was die je eerste blog heeft gelezen; ze zat vanmorgen om 7 uur al achter de computer...
Hopelijk hou je het vol om ons allemaal te blijven informeren over je belevenissen. Maar je vader stelt een regelmatig persoonlijk contact natuurlijk ook heel erg op prijs!
Tante Ans is inmiddels ook van je blog op de hoogte.
Veel plezier, X papa
En vandaag is het weer zonnig in New York. We gaan zo proberen fietsrn te huren om Central Park door te crossen en de Gossip Girl-adressen, zoals school, te bezoeken.
Mooi begin, kom maar op met de foto's!!!
Ik ben benewd wat voor wilde avnturen je zult gaan beleven :-) ik moet wel lachen om je schrijf stijl haha tis leuk! veel plezier en ik hoop dat je ergens een celebrity spot haha ;) X
Ha Gossip-girl dit is een goed begin.
Geniet van New York en als school daar niets is kun je altijd met je schrijftalent terecht bij de Vogue.
Ps wat een koele kikker die vader van je? Ha Ha
liefs
je schrijft leuk juul, keep on going. ;d ps koop allstars voor me en geef ze mee aan je mam? (aaa)
He lieverd, dat klinkt al helemaal super. Geniet maar van het lekkere weer, want hier is het hopeloos. xxx
Wat een super manier om iedereen op de hoogte te houden en dit leuke deel van je leven vast te leggen. Geniet ervan!
Wat genieten jullie! Die moeder van jullie is ook goud waard. Nog beroemdheden op Fift Avenue gezien? En eekhorns in Central Park?
Na alle eekhoorns en mooie mensen in Central Park ga je nu op weg naar Washington DC. Doe vooral de groeten van Mo aan Obama.
Ondertussen genieten wij hier van de tropische regenbuien en barbeque binnen.
Tot schrijfs
Wat een aanstekelijke foto' s. Zouden zo met jullie mee willen reizen. Lees ook onze e-mail.Bons baisers!
Geweldig, die recente foto's op de computer! Ga zo door, als het niet te ingewikkeld is. X papa
Wow, wat leuk die 1e foto's van de serie Gossip-Girl in America. Keep on going Girl.
Vandaag zitten we ook hier eindelijk in het zonnetje aan je raad het al wijntje en niet te vergeten een klein bakje pinda.
liefs
Juul voor Millersville Un.! Nu gaat het echt gebeuren: student in Amerika. het ziet er allemaal geweldigindrukwekkend uit. kamer op de campus ook?
wat een leuke foto's
Julia,
Het ziet er fantastisch uit en hopelijk ga je er een geweldige tijd hebben. Kom je bij ons op school je evaringen vertellen als je terug bent? Heel veel plezier en succes gewenst!!! Geniet er van.